• Bjarte ONE (concept)
  • Bjarte ONE (concept)
  • Bjarte ONE (concept)
  • Bjarte ONE (concept)
  • Bjarte ONE (concept)
Vind ik leuk Tweet

Bjarte ONE (concept)

Na het nodige onderzoek laat de ontwerper alles los om creativiteit de vrije loop te laten. Inspiratie wordt bewust gezocht en met verschillende instrumenten gevonden. Met handschetsen worden de eerste vormen verkend. Na een selectie van schetsen worden de vormen vlot opgezet in 3d-cad. Er wordt rekening gehouden met het nodige volume en gietbaardheid van bak en venster. De hoofdvormen zijn redelijk concreet en klaar voor presentatie. Hierbij valt de keuze op een compact en gebogen ontwerp waarbij de kopse kant sierlijk naar het lichaam vloeit.
Nu de vormgeving gekozen is kan gestart worden met de uitwerking. Klik hierboven op de witte pijl voor de Materialisatiefase.

Intiale b.v. verkoopt met succes het armatuur Pascale. Dit product wordt ingekocht en ook door andere partijen aangeboden. Door zelf een armatuur te ontwikkelen ontstaat er een onderscheidend product en wordt een schakel in de keten geƫlimineerd. Tegelijkertijd worden verbeteringen doorgevoerd zodat er een sterk product ontstaat. Het armatuur wordt ingezet voor het verlichten van hallen, flatgalerijen, trappenhuizen etcetera.

Services used:

2D en 3D CAD, Conceptontwerp, Visualisatie